onsdag den 13. marts 2013

Grøn kop på Østerbro

Agent M
Den 12. marts, kl 15.00
7-Eleven: Roskilde Stationscenter
Location: Roskilde Station, Regionaltog mod København, Københavns Hovedbanegård, S-tog, Svanemøllen st, Østerbrogade, Nygårdsvej, Vennemindevej, Kildevældsparken
Resultat: 0 kaffedates



I går havde M's mor fødselsdag. Da M er i den lidt kuriøse situation, at hun selv er fanget i provinsen (dog kun en måned endnu!) mens moars kødgryder er placeret i København, måtte M drage til Østerbro for at fejre sin mutti med gaver og laks. Dette virkede som en glimrende mulighed for at få luftet en grøn kop i de mere mondæne (eller... ydre-Østerbro-semi-mondæne) dele af København.
Allerede i køen til kassen i 7-Eleven havde koppen (måske) en positiv effekt, da en ung, skaldet knallerttype insisterede på at give M en forlomme i køen. Dog uden datetilbud. Heldigvis, kunne man tilføje, hvis man var lidt snobbet. (M er lidt snobbet). På Roskilde station indkasserede M endvidere et hævet øjenbryn i forbifarten fra en ellers ganske nydelig hiphoptype. M vælger at tage det som en kompliment, frem for som et "skam dig, desperate blondine".
Togturen blev desværre beskæmmet af, at M netop ramte myldretiden, hvor alle RUC-børnene skulle hjem til KBH. Bevares, så fik man da en mulighed for "rigtig at komme hinanden ved", som togføreren udtrykte det, men da M havde reddet sig en siddeplads var hun automatisk lagt for tavst had fra de mange stående, svedende og cigaretlugtende unge mennesker. Man bemærker i øvrigt, at få ting tærer på civilisationen så hurtigt som en overfyldt togvogn.
Turen gik over KBH H til Svanemøllen uden nævneværdig kontakt. Derfor valgte M, umiddelbart efter sin ankomst til muttis lejlighed, at lufte familiehunden, for at give koppen en ekstra chance og samtidig afprøve kombinationen grøn kop + kært pelsdyr. Dertil skal føjes, at familiehunden engang har medvirket i en semi-populær børnefilm, hvilket jo er et oplagt smalltalk emne. M begik dog den graverende fejl at gå i Kildevældparken, der udelukkende var befolket af småbørnsforældre med speltbabyer. Det kunne man jo havde sagt sig selv. Derfor ingen datetilbud (til gengæld paniske blikke, kom man inden for en radius af 20 meter på bebs), og da hundi valgte at gøre det, hunde nu engang gør på gåture, smed M håndklædet i ringen og koppen i skraldespanden (ca. kl. 17.00). Ærlig talt, man hverken kan eller vil score med en pose hundehømhøm i hånden alligevel.

Antal købte kopper kaffe indtil nu: 8 (i år)/19 (i alt)
Antal dates: 0

For en god ordens skyld vil vi gerne understrege, at vi intet har at gøre med 7-Eleven; de betaler os ikke og vi punger selv ud for deres urimeligt dyre automatkaffe.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar