torsdag den 7. marts 2013

Nyhavnskop & kopspot

Agent M
Den 6. marts, kl 14.00
7-Eleven: Københavns Hovedbanegård
Location: Københavns Hovedbanegård, Strøget, Kongens Nytorv, Nyhavn, Havnekajen v. Skuespilhuset, diverse sidegader i indre by
Resultat: 0 kaffedates



Indledningsvist skal det, af hensyn til undersøgelsens validitet og reliabilitet, nævnes, at M for tiden lider af voldsom tandpine pga. noget visdomstand, der ganske langsomt er på vej ud i det åbne Derfor kan M, omend ubevidst og uintenderet, have sendt nogle ikke særlig date-indbydende signaler til omverden. Signaler som: "Jeg vil sælge mine nyrer for et skud morfin" og "Lige om lidt, så smider jeg mig på asfalten og græder som et spædbarn". Men! I videnskabens navn måtte eksperimentet naturligvis fortsættes, tandpine eller ej.  Da det pludselig sommervejr (10 grader! Tropiske tilstande!) nærmest skreg på at blive nydt med en kop scorekaffe i hånden, drog M efter endt forelæsning til KBH for at mødes med en veninde. Den grønne kop blev købt, og M stilte sig offensivt under uret med kop i brysthøjde, mens hun ventede på veninde. Desværre intet andet resultat end spildt, skoldhed kaffe på hånd, da M generelt er til fare for sig selv på den måde.
Veninden ankom, og M&veninde begik sig i rask gang ned ad Strøget, mod Nyhavn, alt i mens verdenssituationen blev vendt og det nyeste sladder udvekslet.
I Nyhavn såvel som på Havnekajen var der en rimelig mængde glade, afslappede unge mennesker; en del par, bevares, men også et par acceptable hankøn. M forsøgte at få øjenkontakt med et par stykker, uden de store resultater. M&veninde sad læææænge på Havnekajen og nød solskinnet, med den grønne kop stående frit fremme. Det var dejligt, og ligblege M blev en smule solskoldet, men derudover var der intet bid.
Turen gik videre rundt omkring i indre by, selvom M på dette tidspunkt var blevet en smule pjevset af tandsmerte og koffeinoverdosis. Derfor må M også med skam melde, at hun spottede to flotte unge mandfolk med grønne kopper (!!) uden at forsøge at etablere kontakt. Dette er naturligvis en graverende fejl fra M's side, og hun har allerede brændt sine fingre med strygejernet, klemt sine ører i en dør med smæklås og lyttet en syv-otte gange til Kesis "Ku' Godt" som straf.
Koppen røg i en skraldespand ved en 16.00-tiden og M tog hjem og spiste daddel-chokoladekugler i sengen på den ulækre singlemåde og havde ondt af sig selv. På den lækre måde.

(M overvejer i øvrigt at supplere den næste grønne kop med et "jeg laver en lækker raw-dessert"-klistermærke, og se, om det har en positiv tiltrækningseffekt på hipstersegmentet)

Antal købte kopper kaffe indtil nu: 5 (i år)/16 (i alt)
Antal dates: 0

For en god ordens skyld vil vi gerne understrege, at vi intet har at gøre med 7-Eleven; de betaler os ikke og vi punger selv ud for deres urimeligt dyre automatkaffe.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar