fredag den 8. marts 2013

Venindekopper på Nørrebro

Agent M & N
Den 8. marts, kl 11.15
7-Eleven: Sankt Hans Torv
Location: Sankt Hans Torv, Elmegade, Nørrebrogade, Blågårdsgade, Søerne, Nørrebrogade (igen), Fælledvej.
Resultat: 0 kaffedates


Det var noget med, at de kiggede på lejlighed. Derfor havde begge agenter været frygteligt tidligt oppe. Hvilket medførte, at de havde spist morgenmad tidligt, og derfor også blev sultne igen tidligt. Derfor ville de købe en lækker lille suppe (at varme sig på, på den flotte, men kolde dag), men opdagede med bævrende læber og blanke øjne, at suppestedet først åbnede 11.30. Snarrådige som agenterne er, besluttede de at bruge den ufrivillige ventetid på at strutte med de grønne kopper. Kaffen blev solgt af en meget venlig og meget ung mand, der ikke helt så ud, som om han var gammel/høj nok til at arbejde i 7-Eleven, men som udførte sit job ganske fremragende.
Kaffen kom med på tur i Elmegade, hvor Agent N udpegede Det Gode Thai-sted og Agent M opdagede, at det hun troede var en stripklub, faktisk er en tøjbutik. Sådan kan man blive så overrasket. Men skiltet er altså også meget misvisende. Herefter drog M og N ned ad dejlige Blågårdsgade, både så kopperne kunne flashes for et passende krea-street-kulturelt publikum, men også så N kunne vise M en cykel, hun havde tænkt sig at købe. Cyklen var flot, men desværre blev gåturen en smule skæmmet af det forhold, at Blågårdsgade pænt meget stank af lort. Derfor heller ikke en ideel scoresituation (med mindre man er til den slags; og er man til det, er man ikke inkluderet i agenternes målgruppe).
Anderledes idyllisk var der ved søerne, hvor M og N trodsede de truende svaner og tog lækkert kop-billede. Selvom et par overfriske løbere kom forbi, var der dog ingen der stoppede for at invitere M og N ud på date. Skuffende og synd for de romantiske omgivelser. Stram op, Nørrebro. På dette tidspunkt var M og N dog også begyndt at fryse voldsomt om fingrene, hvorfor de drog tilbage mod suppestedet. En enkelt facer forsøgte at tage kontakt, uden at kommentere koppen, men M og N havde ikke lige overskud til at redde verden før frokost. Desuden nytter det jo ikke noget med dates, man har betalt for.
Koppen røg i skraldespanden ved Sankt Hans Torv kl. 11.50 ca.

Antal købte kopper kaffe indtil nu: 7 (i år)/18 (i alt)
Antal dates: 0

For en god ordens skyld vil vi gerne understrege, at vi intet har at gøre med 7-Eleven; de betaler os ikke og vi punger selv ud for deres urimeligt dyre automatkaffe.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar