torsdag den 14. marts 2013

Solskinskop på Vesterbro

Agent N
Den 12. marts, kl 15.04
7-Eleven: Vesterbrogade/Oehlenschlægersgade
Location: Oehlenschlæagersgade, Dybbølsgade, Sønder Blvd., Kødbyen.
Resultat: 0 kaffedates


I tirsdags tog Agent N et smut forbi zoo inden turen igen gik til gymnasial suppleringskursus i Kødbyen. Da zoo vist generelt mest tiltrækker børn, gamle mennesker og folk der allerede er på date, kom den grønne kop ikke med ind, men blev først købt bagefter. Til gengæld var det herligt at kigge på dyrene, især fordi der både var en babyløve og en babyelefant. I solskinnet. Det var helt ufatteligt fint!
Glæden efter dyreunge-cuteness-overload sad altså stadig fast i Agent Ns store smil, da hun trillede ned ad Valby Bakke og købte sig en kaffe i 7-Eleven. Der var da også et næsten-smil at hente ved de to (lidt for) unge mænd hun noget nær kolliderede med, da hun forlod biksen igen. Cykel, smil, kop og glæde blev trukket ad Oehlenschlægersgade, hvor der pga de relativt høje bygninger ikke slap sol ned, men forårets kriblen var stadig at spore i lyset og luften. Oehlenschlægersgade er forresten et ganske forfærdeligt navn. Umuligt at stave. Her ville Agent N ikke ønske at bo.
På Sønder Blvd sad folk og lappede D-vitamin i sig. Igen var der muligvis et smil fra en fremmed, muligvis bare en missen mod solen. Det er ikke altid til at sige. Der var i hvert fald ingen egentlig kontakt.
Agent N spottede på sin tur desuden en pige, der havde stablet sit hår imponerende højt oven på hovedet. Nærmest som om tyngdekraften havde opgivet. Dette har selvsagt intet med grønne kopper at gøre, men når der ikke sker noget på koppens rute, må man jo finde ting at skrive om.

Så er der på to år drukket 20 (20!) kopper kaffe, og ikke faldet en eneste date af til Agenterne. På lørdag bliver der taget hårdere midler i brug! Som fx glimmer...

Antal købte kopper kaffe indtil nu: 9 (i år)/20 (i alt)
Antal dates: 0

For en god ordens skyld vil vi gerne understrege, at vi intet har at gøre med 7-Eleven; de betaler os ikke og vi punger selv ud for deres urimeligt dyre automatkaffe.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar