søndag den 18. marts 2012

Bitterkaffe

3. Mission: Agent M
Den 18. marts, ca. kl. 16.00
7-Eleven: Københavns Hovedbanegård
Location: Københavns Hovedbanegård, regionaltoget mod Nykøbing Falster, Roskilde Station, Roskilde midtby
Resultat: 0 kaffe dates



Agent M vil på forhånd gerne undskylde over for 7-Eleven og den grønne kop, da købs- og drikkesituationen på alle måder var uhensigtsmæssig. Købet afstedkom sig kun ved at M var strandet på Hovedbanegården i 20 minutter efter at have misset et tog; det regnede og var koldt; M var på vej hjem fra job og derfor forslået, lettere blodig og indsmurt i tis, spyt og sprit; blodsukkeret var lavt, mascaraen løb og søvnunderskuddet var så småt begyndt at banke på. Kaffen var derfor en nødvendighed, koppen blev kun grøn af hensyn til den fastsatte ugekvote.

M har derfor fuld forståelse for de manglende datetilbud. Hun havde heller ikke kaffedated sig i den givne situation. 
To the point: Koppen blev indkøbt i en kø fra helvede i 7-Eleven på Hovedbanegården. M gik en runde med koppen nærmest fastlåst til læberne (resten af ansigtet var i øvrigt gemt bag lige dele tørklæde og pandehår). Besynderligt nok ingen kontakt. Da regionaltoget ankom placerede M sig ved en åben vinduesplads og tvang sig selv til at smile venligt til potentielle (mandlige) sædekammerater. De pågældende sædekammerater endte dog med at være kvindelige, gamle og tyggegummismaskende. Her valgte M at melde sig ud af datingsituationen og plugge noget hæphop i ørerne.
I toget fik M øjenkontakt med 3 personer: 1 pige med et perfekt medlidende-slash-nedladende hævet øjenbryn, 1 klinisk overvægtig DSB-servicemedarbejder, der ønskede et kundetilfredshedsskema udfyldt (udmærket koncept, hvor man bytter en god gammeldags sviner for muligheden for at vinde et par biografbilletter til sin ikke-eksisterende date) og 1 indvandrertype der mixede i togets midtergang og sendte M et smil, der bedst kan karakterises som "skælmsk". Ved nærmere eftertanke kunne dette måske tolkes som en invitation. (M: "Pis.")
Grundet regnen var M's hjemtur fra Roskilde station stort set blottet for anden menneskelig kontakt. Til gengæld var den nederen. Koppen røg i skraldespanden foran M's kollegium ca. kl. 16.50

Som bodsgave for sit udatebare kaffekøb vælger M at viderebringe dette interview med manden bag Grøn Kaffe-konceptet. Han er sød. Ham gad M godt date, minus 20 år og vokshår.

7-Eleven giver grundig indføring i deres civilstatus-kopper

Antal købte kopper kaffe indtil nu: 7
Antal dates: 0 

For en god ordens skyld vil vi gerne understrege, at vi intet har at gøre med 7-Eleven; de betaler os ikke og vi punger selv ud for deres urimeligt dyre automatkaffe.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar