tirsdag den 27. marts 2012

Forsinket Fredagskop

Agent M
Den 23. marts, eftermiddag
7-Eleven: Holbækvej Roskilde (muligvis den eneste 7-Eleven tilbage med grønne kopper?
Location: Roskilde midtby, Roskilde Station, Regionaltoget mod Østerport, Trekroner, Campus RUC, Roskilde Universitetsbibliotek
Resultat: 0 kaffe dates

I fredags købte M en grøn kop kaffe på ved ud til studiet; imidlertid kommer indlægget først nu da hun har haft travlt med det dér liv.
Vejret var lækkert og M var igen i den stramme buks, men fik ingen tilbud på sin vej til Trekroner (detaljerne fortaber sig i tågerne). Vel ankommet til RUC gik M et smut på biblioteket og satte sig derefter ud i solen med sin kaffe, nogle lektier og en bette cigaret. Her flashede M kop i en halv times tid, mens op til flere flokke forårskåde mennesker passerede. Ingen kontakt; til gengæld en gut uden sans for hensigtsmæssig opførsel i det offentlige rum, der satte sig irriterende tæt på mens han talte lidt for højt i mobiltelefon.
Til forelæsningen kommenterede M's sidekvinde på den grønne kop og antydede at grunden til de manglende dates kunne være en generel aura af desperation. M stiller sig uforstående overfor denne forestilling. Den unge mand med den uklædelige kasket var til stede, men kommenterede ikke på kop (dog kommenterede han noget tatovering der i sommervejrets anledning var synligt).  Koppen stod på bordet under hele forelæsningen og røg i skraldespanden ved en lidt i 16-tiden.

Hermed lidt Kermit som stand-in for ufotograferet grøn kop:

Antal købte kopper kaffe indtil nu: 11
Antal dates: 0
For en god ordens skyld vil vi gerne understrege, at vi intet har at gøre med 7-Eleven; de betaler os ikke og vi punger selv ud for deres urimeligt dyre automatkaffe.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar