torsdag den 15. marts 2012

Grøn kop på langfart

2. Mission: Agent M
Den 15. marts, morgen og formiddag
7-Eleven: Roskilde Stationscenter (7-Eleven på selve Roskilde Station er lukket pga. "mistanke om skadedyr". Tankevækkende.)
Location: Roskilde Station, Regionaltoget mod Østerport, Hovedbanegården, A-toget, Vangede, Gentofte, B-toget, Nørreport...
Resultat: 0 kaffe dates




Indledningsvis ønsker M at  tilføje en kort bemærkning om sin generelle tilstand i kop-situationen: M foretrækker at købe grøn kaffe når hun selv synes, hun er smækrest (for at give koppen bedst mulige vilkår, forstås) og er derfor en smule i tvivl om sin datebarhed i dag, da hun på den ene side er vældig spændstig efter træning i går aftes, og på den anden side er indsmurt i støv og snask efter at have hjulpet en overfrisk snedker med at flå sit køkken ud af væggen. Så deet.

Agent M indkøbte ved en lidt over 9-tiden torsdagens grønne kaffekop på sin vej mod regionaltoget. Det kan oplyses at modsat Københavnsområdet nærmest flyder 7-Eleven i Roskilde med ubrugte grønne kopper. Herudover flirtede den mandlige og ubegribeligt muntre 7-Eleven ekspedient en smule med M, men M vurderer at denne adfærd er standard overfor alle kvindelige kunder. I øvrigt ingen date-tilbud. Herefter nød M sin kaffe i regionaltoget mens hun læste lidt lektier. I regionaltoget var der fortrinsvist gamle, mavesure mennesker; det eneste hankøn af yngre dato sov trygt op af vinduet.
M skiftede til A-toget på Hovedbanegården. Heller ingen overflod af unge, datevenlige mænd på denne rejse (til gengæld hele 2 børnehaver). Koppen fulgte med M ud på hendes arbejdsplads, hvor befolkningssammensætningen dog primært udgøres af multihandicappede borgere og midaldrende SOSU'er. Fraværet af datetilbud var derfor både forståeligt og ønskværdigt. Grundet DSB's generelle inkompetence (denne gang i kategorien rådyrpåkørsel) tog M hjem over Gentofte, men mødte kun gamle damer på sin vej. Til gengæld rigtig mange af dem.
I B-toget heller ingen mandlig kontakt; koppen røg derfor ud på Nørreport station.

Antal købte kopper kaffe indtil nu: 5
Antal dates: 0

For en god ordens skyld vil vi gerne understrege, at vi intet har at gøre med 7-Eleven; de betaler os ikke og vi punger selv ud for deres urimeligt dyre automatkaffe. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar