tirsdag den 20. marts 2012

Forsinket kop

Den 15. marts, ca. kl. 07.15
7-Eleven: Ved Nørrebro St.
Location: Nørrebro St, 5a mod Nørreport, Nørreport St, metro mod Kastrup Lufthavn
Resultat: 0 kaffe dates


Torsdag morgen stod Agent N igen tidligt op. Hun skulle med et fly til Berlin, og besluttede at snuppe en grøn kop med på vejen. Den fulgte hende fra Nørrebro St og hele vejen til lufthavnen.
Mange ting er sket siden torsdag morgen, og denne rapport bliver derfor både kort og mangelfuld. Og muligvis lidt klynkende.
Det korte af det lange er at N faktisk har glemt alt om hvordan tiden med den grønne kop i hånden forløb, for da hun ankom til lufthavnen var der security-strejke hvilket medførte en kaotisk lufthavnen og den ene kø efter den anden. Det betød også at hun endte med at sidde 12 timer i lufthavnen inden hun bordede et aftenfly til den tyske hovedstad.
Det eneste der står klart er at der ikke var nogen tilbud om dates. Men Berlin var skøn, og så længe der er grønne kopper, giver agenterne ikke op! Der lægges planer om fremtidens kop-fremvisninger...

Antal købte kopper kaffe indtil nu: 8
Antal dates: 0

For en god ordens skyld vil vi gerne understrege, at vi intet har at gøre med 7-Eleven; de betaler os ikke og vi punger selv ud for deres urimeligt dyre automatkaffe.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar