fredag den 9. marts 2012

Kaffe-date?




Har du også bemærket, at 7-Elevens kaffekopper har fået ny farvepalet? Pludselig er hverdagens rutinemæssige kaffekøb forvandlet til et spørgsmål om rød eller grøn! Tankerne ledes hen på gymnasiets rød-gul-grøn fester og man fyldes med en vis ængstelse, blandet med håbefuld forundring. Man ser på nethinden et filmisk øjeblik, hvor to hænder i ægte Hollywood-stil griber synkront ud efter det samme grønne papbæger... kærlighed ved første slurk! Men er det virkelig så nemt? Har 7-Eleven virkelig fundet svaret på årtiers kærlighedskvaler? Er automatkaffe det nye netdating?
Vi investigerer!
Kampagnen forløber over de næste 3 uger og i denne tid vil vi afprøve, om konceptet holder. Øger en grøn kop virkelig antallet af date-tilbud?
I forsøget indgår 2 forsøgspersoner: Agent M og Agent N, 2 smækre piger i start-tyverne med en forkærlighed for kaffe og neglelak. Agenterne skal holde sig inde for følgende retningslinjer:
Der skal minimum købes 3 kopper grøn kaffe om ugen. Fotodokumentation om muligt.
Forskellige 7-Elevens skal afprøves.
Kaffen skal nydes et befærdet sted.
Man må (som udgangspunkt!) ikke sige nej! Dette tjener et ekstra formål: At undersøge, om de personer, der benytter sig af grøn kaffe som datingportal, er reelt kærestepotentiale eller blot wacko freaks.
Man må gerne sige nej til lesbiske tilbud, da de umiddelbart falder uden for vores målgruppe. Omvendt må man også gerne sige ja, hvis man er frisk den dag.
Agenterne arbejder undercover. Deep undercover.


Så er det vist tid til en god kop kaffe.


<3 Agent M & Agent N


Læs mere om den grønne kaffe på: http://www.7-eleven.dk/
For en god ordens skyld vil vi gerne understrege at vi intet har at gøre med 7-Eleven; de betaler os ikke og vi punger selv ud for deres urimeligt dyre automatkaffe.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar