fredag den 16. marts 2012

"I en grøn kop, tak!"

1. Mission: Agent R
Den 16. marts, 8.26 (om morgenen)
7-Eleven: Nørreport station
Location: Nørreport st., toget mod Kalundborg, Trekroner/RUC campus
Resultat: 0 kaffe dates

Agent R besluttede sig for, til trods for tidligere ufrugtbare forsøg, at købe en morgenkaffe i 7-Eleven på Nørregade. Endnu engang måtte agenten gå slukøret fra butikken uden en kop grøn kaffe, så det opfordres på det kraftigste at undgå at have forhåbninger om at finde grønne kaffekopper i denne filial - de får simpelthen ikke flere hjem (... or so it seems). 
Agent R satte herefter kursen mod den 7-Eleven der ligger på Nørreport st. ved s-togssporene, hvor der dog også var bid - dog med den hage, at denne filial ikke kører med selvbetjening. Agenten måtte således aktivt bede om en grøn kop, hvortil den venlige ekspedient tydeligvis studsede over agentens specifikke ønske om en grøn kop.
Herefter blev der forsøgt at flaunte koppen så meget som overhovedet muligt, men det eneste der kunne konstateres ud fra denne aktive gøren-opmærksom-på, var nogle undrende blikke. Der var således hverken bid i toget mod Kalundborg, i stimen af mennesker på Trekroner st. eller på den (forholdsvis langsommelige) tværs over RUCs campus. Agenten havde ellers iført sig sit bedste RUC-hipster-getup (en dresscode der består af; læderjakke, stort tørklæde, mørkeblå skinnyjeans, Fjällräv-taske, chelseaboots og grå sweat - også kendt under betegnelsen "casual-cool") med tanke på dagens forelæsning der bestod af virksomhedsstudier. Et fag, der som bekendt er et hører under den samfundsvidenskabelige studieordning, hvilket ligeledes implikerer at der er en del (pæne) sam-bas drenge tilstede. Men intet held! Koppen fik ellers lov til at stå på bordet under hele forelæsningen, og det eneste agent R fik ud af denne demostration, var et par overbærende blikke (agenten havde muligvis håbet på lidt mere end et overbærende blik fra den bredskuldrede fyr med tatoveringerne, men nuvel, man kan tydeligvis ikke få det hele).

Koppen blev således smidt ud kl. 12.03 i en uspecificeret skraldespand på RUCs campus.

Antal købte kopper kaffe indtil nu: 6
Antal dates: 0 

For en god ordens skyld vil vi gerne understrege, at vi intet har at gøre med 7-Eleven; de betaler os ikke og vi punger selv ud for deres urimeligt dyre automatkaffe. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar