torsdag den 22. marts 2012

Ikke-fotograferet-job-kop

Agent N
Den 21. marts, lige over middag
7-Eleven: Nørrebrogade/Elmegade
Location: Nørrebrogade, Dronning Louises Bro, Nørre Farimagsgade, butik.
Resultat: 0 kaffe dates

(brug venligst selv fantasien til at indsætte et billede af en grøn kop her)

Onsdag middag trillede Agent N mod sit job. N arbejder i en butik. Solen skinnede, og hun stoppede cyklen på hjørnet af Nørrebrogade og Elmegade, og købte en grøn kop af en mandlig medarbejder, der virkede en smule livstræt, men ikke desto mindre var venlig og serviceminded.
N's balance er til tider en smule tvivlsom, så hun valgte at trække resten af vejen til sin arbejdsplads. Det gav også bedre mulighed for at vise koppen frem. Den kom med en tur over Dronning Louises Bro, hvor der (til trods for at klokken kun var lige over middag) var fyldt med smukke unge mennesker. Alle smilede til solen og til hinanden, men ingen foreslog en date.
Koppen kom også med på job, hvor den stod lidt diskret bag nogle bittesmå og hysterisk dyre plastikfigurer (bonusinfo: hvis dit barn sluger figuren, er den så blød at den bare ryger direkte ned i maven, uden at kvæle den lille). Men kunderne bestod i lang tid også mest af ældre damer.
Mandlig kollega blev fortalt om Projekt Grøn Kop, og jokede med at han burde invitere N ud, når der nu ikke var andre der havde lyst.
Koppen røg i en af butikkens skraldespande på et ubemærket tidspunkt i løbet af eftermiddagen.

I dag (torsdag) har Agent N holdt snydedag og har drukket to kopper kaffe fra Coffee Collective. Og for fanden hvor smagte de godt!

Antal købte kopper kaffe indtil nu: 10
Antal dates: 0

For en god ordens skyld vil vi gerne understrege, at vi intet har at gøre med 7-Eleven; de betaler os ikke og vi punger selv ud for deres urimeligt dyre automatkaffe.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar