mandag den 12. marts 2012

Grøn kaffe i indre København

1. Mission: Agent N
Den 12. marts, midt på eftermiddagen
7-Eleven: Kultorvet
Location: Kultorvet, Kongens have, Kongens nytorv
Resultat: 0 kaffe dates



Agent N forsøgte at købe sin første grønne kop kaffe (alene) ved Nørreport, men forlod biksen da der ikke var andet end blå krus så langt øjet kunne skue.
Så turen gik videre til Kultorvet, hvor 7-Eleven heldigvis kunne levere testmateriale. Det bør måske tilføjes at ekspedienten var af hankøn. Det egentlige mål for dagens udflugt var Kongens nytorv, men da N er en ubeskriveligt langsom kaffedrikker, besluttede hun sig for en omvej i det gode vejr. Det blev til slentren gennem Kongens have, hvor næsten hver en bænk var besat af mennesker der labbede D-vitaminer i de vintertrætte sind.
Efter 10 minutter på en bænk og smil til alle de solskinsglade gående, var N klar til sidste etape og spankulerede videre af de efterhånden travle gader.

Koppen blev smidt i skraldespanden i Matas af en meget venlig ekspedient, der ikke så meget som rynkede et optegnet bryn, da N kom i karambolage med en udsalgsopstilling, en seance der heldigvis ikke resulterede i nogen form for ødelæggelse.
Alt i alt en dejlig eftermiddagstur, men ikke en eneste date.

Antal købte kopper kaffe indtil nu: 4
Antal dates: 0

For en god ordens skyld vil vi gerne understrege, at vi intet har at gøre med 7-Eleven; de betaler os ikke og vi punger selv ud for deres urimeligt dyre automatkaffe.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar