onsdag den 14. marts 2012

Bonus: Få mere for kaffepengene

Et par hurtige fifs til hvordan man får mere for sine penge når man køber kaffe i 7-Eleven:

1) Få et stempelkort. Hver 7. kop er gratis. Det er til at opnå, især hvis man laver et projekt og går med til minimum at købe tre kopper i ugen.

2) Tjek deres tilbud. Ja, der er alt for mange skilte med alt for mange informationer. Men nogle gange har 7-Eleven tilbud i stil med "Køb en kanelsnegl til 10 kr og få en stor kop kaffe med til 15 kr". Hvilket betyder at man skal betale 25 kr. Som er det samme som en stor kop kaffe koster alene. Så man får altså kanelsneglen gratis. Hvis man ikke har lyst til en kanelsnegl tager man den med alligevel. Og giver den til nogen. For eksempel en hjemløs.
Kanelsneglen var bare et eksempel.

3) Det sidste punkt er måske mest relevant de dage hvor man kommer for sent op, ikke spiser morgenmad og alligevel på magisk vis har tid til at købe en kop kaffe: Man kan få en kop kaffe og et rundstykke til 29 kr. Der er muligvis kun et tilbud 7-Eleven kører med lige nu, det er ikke til at sige, men det er i hvert fald godt at vide at det koster det samme, lige meget om man tager en stor eller en lille kop. Og en stor kop kaffe koster som sagt 25 kr, hvilket betyder at et smurt rundstykke med ost kan blive til dagens morgenmad for 4 kr.
Pointen i punkt 3 kunne også være at man skal huske at spørge om et tilbud gælder en lille eller en stor kop kaffe, for hvis man selv kan vælge, får man mest for pengene ved at tage en stor.

Er der andre der har tips? Smid en kommentar, Agenterne er studerende og kan godt lide at få noget for pengene!

For en god ordens skyld vil vi gerne understrege, at vi intet har at gøre med 7-Eleven; de betaler os ikke og vi punger selv ud for deres urimeligt dyre automatkaffe.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar