mandag den 12. marts 2012

Grøn kop på Roskilde Universitet

1. Mission: Agent M
Den 12. marts, fra morgen til formiddag
7-Eleven: Roskilde Stationscenter
Location: Roskilde Station, Regionaltoget mod Østerport, Trekroner Station, Campus RUC
Resultat: 0 kaffe dates


Dagens grønne kop blev indkøbt kl. 08.56 på vej til morgentoget mod Trekroner, hvor agent M’s studie befinder sig. Indledningsvist blev kaffen nydt på perron 4/5, hvor kraftig blæst gjorde det umuligt at få øjenkontakt med eventuelle bejlere. Ingen date-tilbud. M føler det her nødvendigt at indskyde, at hun under normale omstændigheder naturligvis ville have trodset stormvejret og transporteret sig til RUC på sin rustikt charmerende damecykel, blandt venner kaldet "dødsfælden".
I toget ingen tilnærmelser, men kortvarig øjenkontakt med en kvinde, der på vulgær vis udstillede sin parforholdsidyl via rød kaffekop.
Den grønne kop fulgte M omkring på studiet, og blev så vidt muligt fastholdt i brysthøjde og suppleret med et indbydende smil. Ingen date-tilbud, men under et gruppemøde på Roskilde Universitetsbibliotek blev M & hendes medstuderende op til flere gange chikaneret af en svane, der ihærdigt forsøgte at hakke sig gennem vinduet. Muligt date-tilbud?
Ej heller nogen tilbud i RUC’s kantine, hvor M ellers befandt sig i frokostmyldretiden, omgivet af sultne og derfor potentielt sårbare hipsterdrenge. Her skal dog tages højde for, at M med vilje placerede sig afsides med henblik på at skjule sig for en gammel frenemy.

Koppen røg i skraldespanden lidt over middag.

Antal købte kopper kaffe indtil nu: 3
Antal dates: 0

For en god ordens skyld vil vi gerne understrege, at vi intet har at gøre med 7-Eleven; de betaler os ikke og vi punger selv ud for deres urimeligt dyre automatkaffe.   

Ingen kommentarer:

Send en kommentar