onsdag den 14. marts 2012

Morgenkaffe (semi)fail

2. Mission: Agent N
Den 14. marts, om morgenen
7-Eleven: Svanemøllen station
Location: Svanemøllen station, Østerbrogade, Videregående uddannelsesinstitution.
Resultat: 0 kaffe dates


Denne morgen trillede Agent N ud af sengen et kvarter tidligere end normalt. Men som med de fleste andre morgener var tid et underligt og meget relativt begreb, hvilket resulterede i, at N ikke kom et kvarter tidligere ud af døren som planlagt, men måske nærmere 4 minutter...
Grunden til det ellers helhjertede forsøg på en tidlig start, var at N ville cykle en omvej til sin uddannelse, og snuppe en grøn kop med på vejen. Hvilket hun også gjorde. Det resulterede desværre i at hun kom 10 minutter for sent, men det er et udtryk for hvor langt agenterne er villige til at gå for at give dybde til undersøgelsen.
Det der egentligt gik galt i dagens mission, var altså ikke købet af kaffe. Den del forløb smertefrit i en nogenlunde pendler-fyldt kiosk på ydre Østerbro. Problemet var nærmere, at der på uddannelsesinstitutionen (som i forvejen hovedsageligt er fyldt med kvindelige studerende), sjældent er undervisning om onsdagen, hvilket betød at de eneste der så den grønne kop var cirka otte hunkønsvæsner og et enkelt af hankøn (og det betvivles meget stærkt om sidstnævnte overhovedet bemærkede kaffekoppen).

Koppen røg i skraldespanden da skoledagen var overstået og det var tid til at cykle hjem i solskinnet.
Agent N lover højt og helligt at gentage forsøget en anden dag, hvor der vil være mere end én fyr til at betragte den grønne kop! Men i de næste dage vil hun være udenlands, og kan derfor allertidligst rapportere igen på søndag.

Antal købte kopper kaffe indtil nu: 5
Antal dates: 0

For en god ordens skyld vil vi gerne understrege, at vi intet har at gøre med 7-Eleven; de betaler os ikke og vi punger selv ud for deres urimeligt dyre automatkaffe.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar