fredag den 9. marts 2012

Pilot mission

Pilot mission:
Den 9. marts, sidst på eftermiddagen
7-Eleven: Københavns Hovedbanegård
Location: Københavns Hovedbanegård, Vesterbrogade
Resultat: 0 kaffe dates

Agent M & N mødtes på Hovedbanegården og indkøbte i fællesskab de første 2 grønne kopper. En mand i stram, grøn cykelbluse skubbede til M i køen, så hun spildte kogende kaffe på sin hånd. Manden tilbød hverken undskyldning eller date. Efterfølgende opholdt M & N sig på en bænk mens de udformede bloggen, projektrammer m.m. Hovedbanegården var befolket, tenderende til crowded, med en betragtelig mængde mandfolk i den kønsmodne alder.
Herefter gik turen ned af Vesterbrogade. Stadig ingen date-tilbud eller anden form for kontakt med det modsatte køn. Det skal dog indskydes, at vejret var gråt og ikke forårsflirt-indbydende som sådan, og M & N var indpakket i store frakker og halstørklæder.
Missionen sluttede ved mørkets fremkomst.


Antal købte kopper kaffe indtil nu: 2
Antal dates: 0


For en god ordens skyld vil vi gerne understrege, at vi intet har at gøre med 7-Eleven; de betaler os ikke og vi punger selv ud for deres urimeligt dyre automatkaffe.



3 kommentarer:

  1. Kære agent N + M -
    Jeg er vild med jeres idé med at teste det nye kaffedate-system som 7-eleven udbyder. Jeg har selv haft samme overvejelser, og nu hvor jeg ser at I tager initiativ til at teste hvor meget afkast en kop grøn kaffe reelt afgiver. Jeg, agent R vil med glæde fungere som ekstern tester af konceptet, om det var en ydelse I kunne være interesseret I?
    Bedste hilsner,
    agent R

    SvarSlet
    Svar
    1. Kære agent R
      Det ville være en ære at indgå et samarbejde! Jo flere smækre agenter, jo mere repræsentativ undersøgelse.

      Slet
  2. Det kan bestemt ikke afvises at endnu en mand (m/K) i felten ville give yderligere dybde til den endelige konklusion!

    SvarSlet