onsdag den 21. marts 2012

Tycho Brahes Kaffe

Agent M
Den 20. marts, morgen-formiddag
7-Eleven: Roskilde Stationscenter
Location: Roskilde Station, Regionaltoget mod Østerport, Trekroner, Campus RUC, Roskilde Universitetsbibliotek
Resultat: 0 kaffe dates

M valgte tirsdag morgen at negligere cyklen til fordel for en grøn kop (igen ingen relation til vindstød af orkanstyrke) og iførte sig, for at råde bod på søndagens fadæse, både ansigtsmakeup og en cowboystrækbuks der sad godt tight. Vejrforholdene gjorde det dog umuligt at have noget der bare lignede en god hårdag. I 7-Eleven tiltuskede M sig den allersidste grønne kop foran en anden skuffet pige; koppens popularitet har åbenbart fået et pludseligt provinsiel opsving. Uden sammenhæng i øvrigt kan det oplyses at Stationscenterets 7-Eleven ligger ca. 200 meter fra Crazy Daisy Roskilde.
I toget spildte M med vanligt held kaffe ud gennem koppens ellers dertil beregnede sikkerhedsanordning og måtte derfor bruge flere minutter på at sutte på plastiklåget og sine egne fingre. Desværre tog ingen af medpassagerne dette som en invitation. Ingen datetilbud.
Til M's forelæsning havde samtlige mandlige studerende valgt at udeblive, inklusiv eksemplaret med den uklædelige kasket, der tidligere selv havde flauntet single-kop. M overvejer om dette kan betragtes som et tegn fra kosmos. Efter/halvvejs gennem forelæsningen valgte M at relokere til biblioteket. Her stødte hun ganske uventet ind i sin yndlingsvejleder og store forskeridol, for anonymitetens skyld her benævnt mesjø Zoolander, men selvom mesjø Zoolander reagerede på koppen med et hævet øjenbryn tilbød han desværre ingen kaffedate.
M brugt ca. en halv times tid på biblioteket, hvor hun slængede sig i en sofa med et Euroman-blad og koppen strategisk placeret foran sig. Indtil flere hjemløs-chic'e RUC-drenge passerede, men ingen valgte at tage kontakt. Ikke engang ham der satte sig i sofaen ved siden af M med sit eget blad i ca. 10 minutter.
Koppen røg derfor i skraldespanden ca. ved en middagstid.

Antal købte kopper kaffe indtil nu: 9
Antal dates: 0

For en god ordens skyld vil vi gerne understrege, at vi intet har at gøre med 7-Eleven; de betaler os ikke og vi punger selv ud for deres urimeligt dyre automatkaffe.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar